Schilder werkzaamheden

Vindt jij het leuk om zelfstandig te leren werken, en ook creatief bezig te zijn dan is deze vacature wat voor jou!

 

Werkzaamheden: De werkzaamheden bestaat uit schuren, voorbewerken, schilderen, opruimen. Het is de bedoeling dat je Iemand ondersteunt bij een eenmanszaak. De schilder geeft je de werkopdracht en legt uit wat er van je verwacht wordt. Wanneer je goed bent ingewerkt kan het ook voorkomen dat je momenten alleen aan het werk bent.

Eisen vanuit het werk: Het is belangrijk dat je representatief bent omdat je veel in aanraking komt met klanten. Je werkt altijd onder verantwoordelijkheid van de werkgever. Tevens moet je precies en secuur kunnen werken. Maar vooral is motivatie erg belangrijk. Verder is het belangrijk dat je in het bezit ben van een rijbewijs en komt uit de buurt van de gemeente Winterswijk.

 

Uren: ?24uur

 

Wordt je enthousiast van deze vacature of heb je nog vragen.? Reageer dan snel door onderstaand contactformulier in te vullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

 

Alle velden met een * zijn verplicht

[recaptcha]